Generell informasjon

Hvis du har noen spørsmål om din konto, passord, fakturering, eller hvis du har et teknisk problem, kan du gå til vår Ofte Stilte Spørsmål og støtte sider.

Ny CameraLux?

Velkommen til CameraLux, det beste stedet for live-kameraer! På CameraLux, kan du se live webkameraer med amatør modeller og ekte pornostjerner, og du kan chatte med dem også! Alle samtaler og videoer er live (med mindre du velger en pre-innspilte programmet). Du kan chatte med en modell, eller du kan bare se på dem utføre et privat show for deg!

Nedenfor finner du våre mest vanlige spørsmål og løsninger på vanlige CameraLux problemer. Føl deg fri til å kontakte vår live kundeservice med spørsmål og bekymringer

Ofte Stilte Spørsmål

Velkommen til CameraLux er vanlige spørsmål. Vi har listet opp noen svar på våre mest vanlige spørsmål. Hvis du ikke finner en løsning på problemet, kan du kontakte kundestøtte for rask respons.

OFTE STILTE SPØRSMÅL

Kundeservice

Hvis spørsmålet ditt ikke besvares her, eller hvis du har et teknisk problem, vår kundeservice representanter er tilgjengelig 24 timer i døgnet, 7 dager i uken, 365 dager i året for å hjelpe.

KONTAKT VÅR KUNDESERVICE

Fakturering Kundeservice

Vi tilbyr diskret fakturering for våre kunder. Skulle du bestemmer deg for å få tilgang til noen av de tydelig merket tjenester du har betalt din faktura-erklæringen vil vise ett av følgende:

  • Epoch.com*cameralux
  • SEGPAY*LUX
  • CCBILL.COM
  • Conteudo1u2wn3
  • WirecardLUX

Epoch Faktureringsstøtte

Vennligst besøk http://www.epoch.com

SEGPAY faktureringsstøtte

Vennligst besøk https://cs.segpay.com/