Gold Shows

Want an extra special show on CameraLux? Check out our "GOLD SHOWS", and we promise you won't be disappointed. "GOLD SHOWS" are exclusive shows, created by cam models to show off their special talents. These are live shows, but the content is chosen by the models. You need tokens to participate. These "GOLD SHOWS" get really wild, you won't want to miss out!   

Ingen gold shows ennå

Det Er EN GULL-SHOW?

En "GULL-SHOW" er et forhåndsbetalt vis. Modellen bestemmer seg for hva de vil gjøre i sine show, hvor lang tid det vil bli, og hvor mye medlemmene må bidra til å se. Modellen angir et mål nummer av "tokens" de ønsker før de starter showet, og hvor lenge de vil vente med å nå det målet. Modellen kan velge å starte showet før målet er nådd, eller de kan velge å avbryte. Hvis en modell avbryter et vis, alle medlemmer vil bli refundert, og modellen mottar ingenting.

Innholdet av "GULL-SHOW" er bestemt av modellen. Seere er i stand til å chatte seg imellom, men modellene ikke chatte med seere, de fokuserer på å levere en super varm XXX vis. Når showet starter, alle medlemmer som har betalt vil bli tatt til en eksklusiv chat rom hvor showet skal skje. Kan du bidra med mer enn minste antall polletter, hvis du ønsker vis å starte raskere. Seere er i stand til å komme og gå fra showet når de har betalt, og seerne kan betale for å bli med på showet når som helst når den har startet. Refusjon gis kun hvis en modell avbryter et vis, ikke fullfører vis, eller det er et tilkoblingsproblem.